måndag 25 juli 2011

Dam i tårta...

Jag är inte så mycket för ett överdåd av dekorationer, däremot gillar jag detaljer...Detta kort är lite "Clean and Simple" med en kul twist...Såg att Stämpelkällan sökte gästdesigners, så varför inte försöka? Jag älskar ju stämplar!!!! Detta fick bli mitt bidrag:

...En tårta med en ros...

 ...När man drar i rosen poppar en tjusig pingla upp *ur*
tårtan!

 ...Rosen/bladen är fastsatta på oh-papper...
Bruttan har fått latex-bh (glossy accent) å en
liten belly piercing...

torsdag 21 juli 2011

Interactive card

This week’s challenge over at ”Anyone for Anya” is Interactive card – a theme I couldn’t resist! I had seen someone use a magnet somewhere on the net and tried it myself. One piece is actually hidden between the cardstock and the patterned paper layer and the other piece is stuck on poor Ian’s back. But on the other hand, this let him surf freely – even outside the card and let’s say: on our fridge? The kids love it so I’ll guess I’ll be making more of these ahead...;-)

Stamp: Surfer Ian, TGF
Paper: Kaiserkraft from Scrapbutiken
Colouring: Promarkers

...And cool Ian doin' a flip...

tisdag 19 juli 2011

Tjejigt kort

Jag har flera principer som styr mitt scrappande. En av dessa är att jag gärna vill använda upp materialet jag köpt (yeah right!?). Någon därute som lyckas? ;-) Bland det första jag köpte när jag på allvar började pyssla (2005? 2006?) var ett DCWV paper stack från Kontorab i 10x15 format. Det var SÅ dyrt (129:-), men jag var verkligen lycklig när jag gick hem å blädrade bland alla fina papper. Idag känns papprena kanske inte riiiiktigt up-to-date, men jag vill {försöka} använda upp det ändå! Så. Därför ser detta kort ut som det gör, men jag tror inte den 5-åriga tösabiten bryr sig om detaljen om papprets årgångsdatum...;-)

Stämpel: TGF, Loli Anya
Papper: DCWV
Bokstäver: Panduro

...Jag är lite kär i henne...



onsdag 13 juli 2011

Vinnaren är....

...Håll i hatten...Fick hjälp av en liten trollunge att dra den lyckliga vinnaren...

...Å lotten dras...

...Å Angela vann!
En stämpel dyker upp inom kort! :-)


lördag 9 juli 2011

Sneak peek and Giveaway

Idag visar jag mitt allra första Gästinspiratörsinlägg hos ELB! För att fira denna stora milstolpe tänkte jag även ha en lite giveaway. Bland alla som lämnar en liten kommentar både här i min blogg samt på ELB-bloggen slumpar jag en lycklig liten vinnare som får en stämpel hemskickad! (Konceptet är norpat av duktiga Kattiz där jag själv vann en stämpel för ett tag sedan...;-) Pågår till måndagen den 11/7 23:59!

Sneak peek på vad som är skapat till ELB...

fredag 8 juli 2011

Klart du ska vara med...

...i ELB's tävling "Klok som en Bok"!
Jag är ju med i juryn - jättekul att få se vad som trillar in! :-)

Se nedan el. här: http://enlitenbutik.blogspot.com/2011/07/tavling-tema-klok-som-en-bok.html

Nu i sommar så ska ju ingen ligga på latsidan så Juli månads utmaning/tävling är att altra något inom tema Klok som en bok! Du kan vinna ett 200 kronors presentkort i shopen!! Vi önskar många härliga bidrag till denna roliga utmaning - hoppas du är med! Sprid gärna hos dina vänner :)

Jury denna gång är våra 4 gästinspiratörer!
Följande gäller;
- Ditt alster ska vara nyskapat till denna tävling
- Du länkar till din blogg eller mailar ditt bidrag till
scrappa@enlitenbutik.net
- Om du länkar till din blogg, länka tillbaka till En liten butik
- Sista dag för inlämning är den
28 juli

Bloggen har fått sommarkänslor

...Eftersom jag har 8 {lååånga} arbetsdagar kvar innan min ledighet så får jag väl ta ut mina begynnande sommarkänslor här på bloggen istället...;-)
Därav det nya glättiga bakgrundtemat...:-)

torsdag 7 juli 2011

Sommarkort

Blir mer och mer kär i de fina stämplarna från Bildmålarna, så gissa om jag blev överlycklig när jag fick följande fina "Ha en härlig sommar"-kort från en kollega! Kortet passar även perfekt i Bildmålarnas utmaning där man ska använda crackle-paint, vilket är gjort på {de på frihand ritade å med nagelsax utklippta!?} bokstäverna. Hanna som skapat kortet har ingen egen blogg {trots idogt tjat från undertecknad ;-)} men ville gärna att kortet skulle vara med i utmaningen, så då lägger jag upp det här!

söndag 3 juli 2011

Lycka Till-kort

Ännu en anledning att önska någon "Lycka Till", hedersstämpeln för temat är just nu bedårande goá "Flapper Anya".

Stämpel: TGF, Flapper Anya
Papper: Prima
Bokstäver: Panduro

CMS #58

Hej! CMS #58 tema Student passade helt perfekt! Skapade ett kort i lite otraditionella färger med hjälp av underbara stämplar från Pin...